link
link
link
link
link

link


LA VINYETA
Fernando Villalobos
ENQUESTA

Deixau la vostra opinió

Creieu, com afirma Rajoy, que 2015 serà l'any de la recuperació econòmica i laboral?

Creieu, com afirma Rajoy, que 2015 serà l
NEWSLETTER

Subscriviu-vos a EL PERISCOPI
i rebreu cada dia les novetats
del web al vostre correu!


Actualitat | 01-09-2014

Arranca un nou curs

Una part significativa dels ciutadans de les illes i d'arreu de l'estat tornen avui a la rutina laboral o a la desesperada cerca de feina. Enrere queden els dies de descans, de platja i d'una actualitat a mig gas i la tardor que ja aguaita se presenta calenta i poc plàcida en gairebé tots els àmbits de la societat. Arranca el curs polític esquitxat pels innumerables casos de corrupció, (...)Antoni Tarabini | 01-09-2014

Los ciudadanos de a pie

Durante el mes de agosto suelo desayunar en un bar, que aunque esté ubicado en primera línea frente a la isla de Cabrera, mantiene su carácter popular. Sus clientes, aunque de todo hay en la viña del señor, son por regla general gentes corrientes, de carne y hueso, con nula o escasa presencia p (...)


Rafel Borràs | 01-09-2014

Uns dies a Xina (中国)

Aquest passat mes d'agost he pogut fer un viatge que feia temps volia fer. Anar a la Xina no és cosa de fer-ho amb un viatge organitzat prêt-à-porter, de visites a corre-cuita, d'una foto aquí i una a s'ullà. Volia, en la mesura que fos possible, a (...)


Andreu Grimalt | 01-09-2014

Democràcia a la carta (i II)

(ve d'un article anterior) A més, Bauzá és partidari d'eliminar els sous als diputats i establir un sistema de dietes, com ha fet Cospedal a la seva comunitat. Una (...)


Josep Franco | 01-09-2014

Comença un nou curs polític

Comença el mes de setembre, és l'inici d'un nou curs polític, però aquest amb uns trets diferenciadors que faran que sigui decisiu pel futur de la nostra societat.

 

L'aplicació del TIL i la LOMCE tornaran provocar un inici del curs (...)


Guillem Mudoy | 01-09-2014

Torna el setembre

Raïm daurat i sucós,/ raïmet atapeït,/ madures emmorenit/ pel bes de la solellada./ Tens el gra tan dolç i ros/ que sembla d'aigua emmelada.

 

Ai!, si el retorn a la quotidianitat de la tardor, després d (...)


Juli Fuster | 01-09-2014

Son Espases (primera part)

El dia primer de gener de l'any 2002 la nostra Comunitat va rebre les transferències de la gestió sanitària. En aquell moment jo era el Director Gerent del Servei de Salut (Serbasa fins en aquell moment, IbSalut a partir de llavors). Amb aquestes transferències vàrem començar a gestionar tot (...)


Ramon Carreras | 01-09-2014

Una de terroristes

Angela Merkel ha estat recentment a Galícia deixant els missatges de que en Rajoy ho fa molt bé i que donen suport a De Guindos per anar cap a les institucions europees, es torna a insistir en la idea de que el camí de les reformes, que és la manera que tenen per anomenar les retallades i la des (...)


Miquel Pascual Aguiló | 25-08-2014

No es gestión Sra. Mato, no es gestión, es ideología

No se explica nadie que una persona como la Sra. Ana Mato, que primero haya llegado y segundo siga siendo Ministra de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad, que además de una inútil, es una incapaz, porque si no es así, como alguien en su sano juicio sería capaz de declarar que no se enteró d (...)